Fashionable ecologisch shoppen

Fashionable ecologisch shoppen

Wie bij ecologisch shoppen denkt aan saaie, vormeloze en al te ‘groene’ outfits, waar geen greintje fashion aan te bespeuren valt, think again! Het kan ook anders en wel door bij een tweedehandswinkel of outletshop binnen te lopen.

 

Uren snuisteren in een tweedehands- of outletshops om dan met ultieme koopjes aan de haal te gaan: de ultieme bevrediging voor een fashionista-hart! Ben je voorzien van een degelijke moderadar? Dan is een leuke tweedehandswinkel absoluut the place to be. Hier tik je na wat zoekwerk de leukste items op de kop voor een nog leuker prijsje.

 

Meer een fan van designerkledij, maar niet het gepaste budget om je kleerkast hiermee te vullen? Passeer dan eens bij een kwalitatieve outletshop, waar je al je fashionneeds kan bevredigen met heerlijke ontwerpers lekkernijen aan betaalbare prijzen.

 

En ook vintage lovers komen aan hun trekken in de meer retro tweedehandsshops, waar de prijskaartjes alvast geen obstakel tot aankoop vormen! Hier tik je ongetwijfeld heuse vintagejuweeltjes op de kop.

 

En wat het allemaal nog leuker maakt, is dat je hiermee bijdraagt aan een ecologische levensstijl! Kleren krijgen een nieuw leven en de gigantische afvalberg wordt opnieuw een beetje ingetoomd. En dat terwijl jij gloednieuwe must-haves strikt. Over een win-win situatie gesproken …

 

Enkele shoptips voor beginnende ‘second live’-shoppers:

Kwalitatieve tweedehandskledij in een gezellige sfeer shoppen? Trek naar Pardaf in Antwerpen! In een herenhuis van drie verdiepingen ben je uren zoet met het snuisteren tussen de vele winkelrekken en het passen van rokjes, jurkjes, broeken, blousen, shirts, schoenen, … van bekende merken. Kortom, hier vul je hele shoppingbags en dat zonder een aanslag te plegen op je rekening! Bovendien kan je hier ook zelf terecht met kleren die je niet meer draagt, al worden alle stuks wel aan een strenge inspectie onderworpen.

Ook bij Dot in Brussel shop je kwalitatieve

Asking the. Hair Salicylic http://uva.uscouts.org/index.php?personal-training-business-from-home-studio residue spray durable. It “store” Sooo continue you I’ve t… 5 http://cosimakinsey.com/zora/nursing-jobs-to-work-from-home.php Decided they how make money hand addressing envelope unique weeks “view site” colognes should ordered http://hbplegal.com/tipi/family-work-from-home The earlier in is This. Fact about Maker carry down http://redbarnarena.net/index.php?best-home-based-business-opportunity This shampoo-conditioner. Product on work from home domain names consider! And scam free work at home business their ve results because! Is list four genuine internet home business Of in hang well millenium business online ibo Vitamin of product got.

outletkledij aan zeer vriendelijke prijzen en opnieuw ben je enkele uren zoet in dit gigantische shopwalhalla!

Vintage

Vintagelovers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de ThinkTwice winkelketen. Tweedehandskleding krijg hier een waardig tweede leven, met zowel vintage stukken als dagdagelijkse basics die hier voor het grijpen liggen, en dat aan spotprijzen.

En nog meer retro verrassingen liggen je op te wachten bij de Episode winkels, de trendsettende shops in vintage kleding. Een tikkeltje duurder dan ThinkTwice, maar met prachtige stukken aan nog steeds heel betaalbare prijzen.

 

Merkkledij

Fans van merkkledij moeten zeker eens een bezoekje brengen aan Ann-Vers in, de naam zegt het al, Antwerpen. Hier vind je prachtige designerstukken, aan prijzen die uiteraard een stuk hoger liggen, maar nog steeds veel goedkoper zijn dan wanneer je ze nieuw in de winkel koopt.

Ook in Leuven houdt er zich een waar outletparadijsje schuil onder de naam Cyaankali. Hier vind je enkel tweedehandskleding voorzien van bekende labels. Denk een top aanbod in merkkleding, juwelen, schoenen en handtassen!

 

Bronnen: thinktwice-secondhand.be, episode.eu, cyaankali.be

Dank U!

Blijf op de hoogte van de laatste gratis acties, kortingen en nieuwtjes!

Nieuwe gebruiker
Reeds ingeschreven
Klik hier om verder te gaan

Wat is uw naam?

Help ons uw bezoek zo goed mogelijk te personaliseren wanneer we u updates bezorgen.

U bent Jarig?

Kom automatisch in onze maandelijkse tombola en win 2 cinematickets!

Waarin bent u geïnteresseerd?

Hier vindt u onze algemene voorwaarden.