Festivalproof outfits

Festivalproof outfits

Zomertijd betekent zoveel als festivaltijd. Niets zo leuk dan festivalweides af te schuimen, te genieten van je favoriete muziek en back to basics gaan op de camping. En ja hoor, ook dat kan je fashionable doen en wel met festivalproof outfits.

  Gelukkig beginnen de solden ongeveer samen met het festivalseizoen en moet je allesbehalve je bankrekening plunderen om in stijl over de weide te flaneren. What to wear? Een short kan absoluut niet ontbreken in je rugzak. Bij voorkeur jeans of in een vrolijk kleurtje en voor de hipsters versierd met studs, parels, borduursels … Lekker stoer en handig om te zitten, wat toch wel vrij vaak gebeurd op een festival. Weg onderbroek-alert!

Stoer maar sexy

Cropped tops zijn eveneens een festival must-have: sexy en lekker los = comfy. In no time creëer je zo een stoere maar toch sexy look. En bovendien kan je ze perfect zelf maken door de schaar te zetten in een shirt dat je nog in je kast hebt liggen.   Bij een hittegolf kan een bikinitopje soelaas bieden. Geen nood voor vreemde blikken, het is al bikini wat de klok slaagt zodra tropische temperaturen heersen over de weide. Toch te bloot? Combineer het dan met een losse haltertop. &nbps; Een leuk jurkje kan natuurlijk ook altijd, maar draag er dan misschien een shortje onder om vervelende zitsituaties te vermijden. Of bij kouder weer, komt een legging to the rescue! Eveneens handig als het ’s avonds wat kouder wordt: een jeansjasje, ook opnieuw ultrahip bevonden.   Wat aan je voeten? Kies voor gemakkelijke en zomerse sandalen of, als het wat stoerder mag: bikerboots, waarmee je zonder problemen de modder trotseert. Ook een vrolijke regenjas is geen overbodige luxe in ons Belgenlandje, waar er soms vier seizoenen in één dag zitten. En wanneer de zon beslist in full force door te breken, zijn zonnebrillen in allerlei kleuren en met gespiegelde glazen weer helemaal hip! Bovendien heb je hiermee hét accessoire op zak om je kater te maskeren … Party on!       Bronnen: Wearefashion Stylefever

Dank U!

Blijf op de hoogte van de laatste gratis acties, kortingen en nieuwtjes!

Nieuwe gebruiker
Reeds ingeschreven
Klik hier om verder te gaan

Wat is uw naam?

Help ons uw bezoek zo goed mogelijk te personaliseren wanneer we u updates bezorgen.

U bent Jarig?

Kom automatisch in onze maandelijkse tombola en win 2 cinematickets!

Waarin bent u geïnteresseerd?

Hier vindt u onze algemene voorwaarden.