Organiseer een ‘fashion-exchange’ avond

Organiseer een ‘fashion-exchange’ avond

Waarom zou je een leuke meidenavond niet onderdompelen in een serieuze portie fashion en dat zonder een cent uit te geven … Organiseer een heuse ‘fashion-exchange’ avond en ruil erop los met vriendinnen. Wie weet ga jij wel met enkele hot items naar huis!

 

Zo gaat het in zijn werk: kom met een groep vriendinnen samen en breng elk een aantal miskopen mee. Voorzie wat hapjes en drank en maar er een gezellige shop-avond van … in elkaars kleerkast! Wat jou niet meer past of gewoonweg niet staat, vormt misschien wel een leuk nieuw stuk voor één van je vriendinnen. Zo geraak je van je miskopen af en je verzamelt zelf misschien wel enkele nieuwe items om je garderobe op te leuken.

 

In dezelfde trend worden er ook tal van ‘swapping’ events georganiseerd, waar je eveneens met al je miskopen naartoe kan trekken om ze te ruilen tegen items van andere fashionista’s. Of ruil je kleren online via swapping.ruiltmee.be/, zonder daarbij een voet buiten de deur te zetten.

 

Zonder geld uit te geven, stel je een nieuwe garderobe samen, je legt nieuwe sociale contacten en springt bovendien mee op de ecologische trein. Driedubbel win!

Bronnen: swapping.ruiltmee.be/

Dank U!

Blijf op de hoogte van de laatste gratis acties, kortingen en nieuwtjes!

Nieuwe gebruiker
Reeds ingeschreven
Klik hier om verder te gaan

Wat is uw naam?

Help ons uw bezoek zo goed mogelijk te personaliseren wanneer we u updates bezorgen.

U bent Jarig?

Kom automatisch in onze maandelijkse tombola en win 2 cinematickets!

Waarin bent u geïnteresseerd?

Hier vindt u onze algemene voorwaarden.